Paulúns logo Paulúns logo bílé

COOKIES

O používání souborů cookie a osobních údajů

Webové stránky společnosti Vitana, a.s. využívají soubory cookie a podobné technologie, které ukládají informace do vašeho počítače, mobilního telefonu nebo tabletu.

Ty jsou obvykle uloženy v prohlížeči zařízení. Soubory Cookie používáme k tomu, abychom umožnili návštěvníkům přístup k různým funkcím na našich webových stránkách, rozlišili uživatele mezi sebou a analyzovali výkonnost našich webových stránek a využívali zájmově orientovanou reklamní kampaň zaměřenou na uživatele. To se do určité míry opírá o používání osobních identifikovatelných informací od našich uživatelů - jak je popsáno níže - a pomáhá nám vylepšovat naše webové stránky a zpřístupňovat digitální komunikaci našim příjemcům.

Návštěvníci našich stránek se mohou dobrovolně rozhodnout, jestli budou používat soubory cookie prostřednictvím nastavení prohlížeče nebo zařízení. V nastavení vašeho prohlížeče můžete upravit preference, které soubory cookie bude prohlížeč stahovat. Zde můžete také odstranit všechny existující soubory cookie, které jsou uloženy v prohlížeči nebo zařízení. Upozorňujeme, že pokud zablokujete všechny soubory cookie ve vašem prohlížeči nebo zařízení, může to mít za následek pokles výkonu a a zhoršení funkčnosti našich (a dalších) webových stránek.

Účel souborů cookie na této webové stránce

Naše webové stránky používají soubory cookie vložené námi nebo třetími stranami pro následující účely:

  • Analýza: Využíváme soubory cookie k tomu, abychom počítali jednotlivé návštěvníky na našich webových stránkách a vypracovávali statistiky týkající se provozu a funkčnosti našich webových stránek. Software, který používáme, ukládá informace o počtu zobrazení jednotlivých stránek a informace o geografické poloze, zařízení, operačním systému a prohlížeči.
  • Přihlašovací služby: Pokud webová stránka nabízí možnost přihlašovacích služeb, uložíme ve vašem prohlížeči nebo zařízení identifikační číslo a čas přihlášení do souboru cookie. To umožňuje, že se po každém otevření stránky již nebudete muset přihlašovat znovu.
  • Zájmově orientovaná reklama online: Můžete se setkat s reklamou Vitany na jiných webových stránkách v důsledku souborů cookie umístěných na vašem prohlížeči nebo zařízení. Tyto informace nejčastěji vycházejí z prohlédnutého obsahu, informací o uživateli nebo zeměpisné polohy. Pomocí této metody se snažíme identifikovat vaše zájmy a inzerci vám přizpůsobit. Jedná se o remarketingovou technologii, která je produktem dodávaným externími dodavateli, jako je Google nebo Facebook.
  • Párové profily: Při vytváření párových profilů vycházíme z údajů o chování získaných z našich webových stránek. Na základě získaných znalostí o jedné skupině uživatelů představujeme těmto uživatelům nové segmenty s podobnými zájmy a chováním, jako je původní skupina uživatelů.

Chcete-li se dozvědět více informací o používání souborů cookie, které jsou na tomto webu, o tom, jak je používáme, o přístupu třetích stran a jaké informace ukládáme, prosím otevřete odkaz "Další informace" níže na této stránce. Vzhledem k tomu, že někteří naši externí dodavatelé mohou také využívat naše soubory cookie pro informace, najdete jejich kontaktní informace rovněž níže na této stránce.

Kontakt – Získání přístupu

Vitana, a.s. je správce vašich osobních údajů a odpovídá za jejich zpracování.

Pokud chcete získat přístup, extrahovat, opravovat nebo vymazávat osobní údaje, které jsme o vás uložili, zašlete laskavě emailovou zprávu na adresu vitanaprivacy@vitana.cz Můžete také vznášet námitky, požadovat omezení nebo kdykoli svůj souhlas odvolat. Chceme vás rovněž informovat, že pokud nejste spokojeni s naším zpracováváním vašich osobních údajů, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Seznam souborů cookie a s nimi související externí dodavatel

Název / VydavatelÚčelTrvanlivostWeb
AddThisAnalysis and log in servicesMaximum 540 daysaddthis.com
Adform>Analysis and interest based marketing>Maximum 540 days>omnicommediagroup.com>
Adobe Audience ManagerAnalysis and twin profilesMaximum 540 daysadobe.com
Aggregate KnowledgeAnalysisMaximum 540 daysneustar.biz
AppNexusInterest based marketingMaximum 540 daysAppnexus.com, omnicommediagroup.com
ConnexityAnalysisMaximum 540 daysconnexity.com
Cross Pixel MediaInterest based marketingMaximum 540 dayscrosspixel.net
DatalogixInterest based marketingMaximum 540 daysoracle.com
DoubleClickAnalysisMaximum 99 daysDoubleclick.net, omnicommediagroup.com
DoubleClick Ad Exchange-BuyerInterest based marketingMaximum 540 daysDoubleclick.net, omnicommediagroup.com
DoubleClick FloodlightAnalysisMaximum 540 daysDoubleclick.net, omnicommediagroup.com
EnreachInterest based marketingMaximum 540 daysEnreach.me
eXelateAnalysisMaximum 540 dayseXelate.com
Facebook ConnectPåloggingMaximum 540 daysfacebook.com/business
Facebook Custom AudienceInterest based marketingMaximum 180 daysfacebook.com/business
Facebook Custom AudienceInterest based marketingMaximum 180 daysfacebook.com/business
Facebook Social PluginLog in servicesMaximum 540 daysfacebook.com/business
Google AdWords ConversionAnalysisMaximum 90 daysDoubleclick.net, omnicommediagroup.com
Google AnalyticsAnalysisMaximum 540 daysDoubleclick.net, omnicommediagroup.com
Google AdWords RemarketingInterest based marketingMaximum 540 daysDoubleclick.net, omnicommediagroup.com
Google TAG ManagerInterest based marketingUntill session closesDoubleclick.net
HotjarInterest based marketingMaximum 540 daysHotjar.com
LiveRampInterest based marketingMaximum 540 daysLiveRamp.com
LotameInterest based marketingMaximum 540 dayslotame.com
Madison LogicInterest based marketingMaximum 540 daysmadisonlogic.com
MediaMathTwin profilesMaximum 540 daysMediamath.com
MyFonts CounterAnalysisUntill session closesMyfonts.com
Net-ResultsInterest based marketingMaximum 540 daysNet-results.com
Neustar AdAdvisorInterest based marketingMaximum 540 daysNeustar.biz
RocetfuelInterest based marketingMaximum 360 daysRocketfuel.com
ScoreCard Reach BeaconInterest based marketingMaximum 540 daysscorecardresearch.com
SemasioTwin profilesMaximum 540 daysSemasio.com, omnicommediagroup.com
ShareThisInterest based marketingMaximum 540 daysaddthis.com
SumoMeAnalysisMaximum 540 daysSumo.com
TwitterInterest based marketingMaximum 540 daysBusiness.twitter.com
Typekit by AdobeAnalysisUntill session closesAdobe.com
Visual Website OptimizerInterest based marketingMaximum 90 daysvwo.com
YieldlabInterest based marketingMaximum 90 daysyieldlab.com

Přímo na webu (nejsou od extérního dodavatele)

Název / VydavatelÚčelTrvanlivostWeb
CookiesPanelOvěření zda uživatel zavřel lištu s informacemi o Cookies10 dnípauluns.cz
Sklik RemarketingInterest based marketing540 dníSklik.cz
Sklik konverzní oknoAnalysis30 dníSklik.cz
FB PixelAnalysis, Interest based marketing180 dníFacebook.com